top of page
IMG_3225 (1).jpg

PERSOONLIJK INTERIEURONTWERP

Als je niet weet waar je moet beginnen en alle mogelijkheden je inmiddels duizelen, dan biedt een persoonlijk interieurontwerp uitkomst. Dit is een op maat gesneden advies. Tijdens een uitgebreid gesprek op locatie inventariseren wij samen jouw wensen. Welke sfeer wil je creëren, wat zijn de (on)mogelijkheden van de ruimte(s), welke kleuren passen bij jou en bij jouw ideeën? Daarnaast kijk ik naar de huidige indeling en waar ruimte is voor een andere, wellicht betere indeling (vanuit praktisch en/of esthetisch oogpunt). Na afloop ontvang je een compleet uitgewerkt plan met een gedetailleerd kleuren- en materiaaladvies, een moodboard, een plattegrond met een suggestie voor een (her)indeling van de ruimte(s), een meubelplan, handige tips en een shoppinglijst met verkoopadressen voor behang, raamstoffering, meubels, accessoires en verlichting. Na ongeveer 3-4 weken zal ik het plan persoonlijk presenteren en kun jij het ontwerp zelf laten uitvoeren. 

Wil je tevens (een deel van) de uitvoering van het ontwerp uitbesteden? Lees dan hier verder. Een persoonlijk interieurontwerp is ook uit te breiden met een lichtplan op maat.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal ruimte(s) en jouw wensen en worden daarom altijd op maat geoffreerd. Informeer hier naar de mogelijkheden en de kosten.

bottom of page